squishies debelo 20pcs kawaii privoščite kavico ali koktejl srčkan krompirčka počasi narašča privoščite kavico ali koktejl dišeče stisnite igrača otroci darilo Brezplačna Dostava

squishies debelo 20pcs kawaii privoščite kavico ali koktejl srčkan krompirčka počasi narašča privoščite kavico ali koktejl dišeče stisnite igrača otroci darilo Brezplačna Dostava

SIT 43.65
-35 %
SIT 67.15

Blago


sorodni izdelki
Visoko Qquality&Hitra Dostava In Dobre Storitve
ne moremo obljubiti izdelki 100% popoln,vendar smo lahko obljubite mi bo dal
odlična storitev!!!
velikost : približno 11 cm*8 cm*4.5 cm
Vroče priljubljeni kawaii privoščite kavico ali koktejl friet!
Dostava
Običajno bo ladja postavke v 2-5 dneh po prejemu plačila.
Vsi predmeti, ki bo odpremljeno na kupca potrjen Aliexpress.com naslov. Preden ste plačali, prosimo poskrbite, da bo vaš naslov ujema z naslovom želite, nas, da ladja. Predmeti, ki bodo dobavljeni v roku 2-5 delovni dan na očiščeno plačilo prejeli. Včasih bo datum zamudo zaradi pomanjkanja, vendar vas bomo obvestili preko aliexpress.com sporočilni sistem.
plačilo
Garancija in Vrnitev
Če ne boste zadovoljni, ko boste prejeli vaš element, ga vrnite v roku 7 dni za zamenjavo. Ali polno nadomestilo bodo imeli če so stvari vrnile v prvotno stanje. Blago, ki je poškodovana ali manjka komponent je ne vrača.Kupci, ki so odgovorni za povratni prevoz z ustrezno embalažo.
Nismo odgovorni za vse carinske dajatve ali uvozne dajatve.
povratne informacije
Vaše zadovoljstvo in postive povratne informacije so za nas zelo pomemben. prosim, pustite dobre povratne informacije od 5 zvezde, če je vse dobro.
Če imajo kakršne koli težave s prevozom ali prejemajo. vas prosimo, da stik z mano na prvi čas. imamo dobro servisno službo zavarovanje. vedno tukaj serivicing za vas dobro.
Hvala za sodelovanje z vami tudi.


Lastnosti izdelka

Velikost:
11cm*8cm*4.5cm
Material:
PU
Številka Modela:
brezplačno
Blagovna Znamka:
VBNM
počasi narašča čas:
približno 5-10 sekund

Sorodni izdelki